Mesaje
Proiect sustinut de Transfer Rapid

Listă Noutăți

NOTA catre MADR - Prelungire pana pe 15 iunie 2019 a termenului de livrare a cantitatii de 2 tone pentru 1000 mp tomate

Data: 10 mai 2019


In urma initiativei domnului Tanase, MADR a prelungit pana pe 15 iunie termenul de livrare a cantitatii de 2 tone pentru 1000 mp tomate, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile din ultima vreme.

De asemenea, APIA a finalizat situatia suprafetelor eligibile pentru sprijinul cuplat la diverse legume si fructe, cum ar fi: tomate destinate industrializarii, mazare boabe pentru conserve, cartofi timpurii destinati industrializarii, cartofi de samanta, cirese, visine, caise-zarzare, prune si mere destinate industrializarii. Urmeaza ca MADR sa stabileasca nivele pentru fiecare cultura si  sa intocmeasca o hotarare guvernamentala pentru a se efectua platile catre fermieri pana pe 30 iunie.

Intalnire la MADR

Data: 08 aprilie 2019


Un grup de reprezentanti ai fabricilor de procesare din Asociatia Nationala a Procesatorilor din sectorul legume-fructe - Patronatul Romconserv, s-a intalnit la MADR cu domnul secretar de stat Daniel Botanoiu si echipa sa de consilieri pentru cunoasterea problemelor din sector si perspectiva anului de productie 2019.

Redirectionare fonduri catre masurile 6.1 si 6.3

Data: 01 aprilie 2019


In perioada lunii aprilie, AFIR si Autoritatea de Management din cadrul MADR vor analiza situatia proiectelor depuse, identificand sume ramase si masuri la care nu au fost depuse proiecte

Pierderi provocate de temperaturile scazute

Data: 01 aprilie 2019


Temperaturile de -5 - -3 grade pe timpul noptii din ultimele zile, pe axa Focsani-Iasi, au creat probleme speciilor samburoase. Urmeaza ca fermierii sa identifice si sa transmita procentul de pierderi.

Anunt Important al Agentiei de Plati in legatura cu fermierii care au PFA sau II

Data: 28 martie 2019


Fermierii care sunt persoană fizică autorizată (PFA) și cei care au întreprinderi individuale (II) și beneficiază de fonduri europene trebuie să depună urgent documente la Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale (AFIR) prin care să demonstreze că nu au fost radiați din Registrul Comerțului.

Termenul este de 14 zile de la primirea notificării transmisă de AFIR.

Povesti de succes

Ultimele articole adaugate:
10 oferte in sectiunea Fructe
15 oferte oferte in sectiunea Legume

 

Vezi toate povestile de succes